Jump to content
Bine ai venit pe comunitatea MOSNEGII.RO

Gucci

Admin Server
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gucci last won the day on January 14

Gucci had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral
 1. Nu suntem server de zombie, e mai ok clasic.
 2. unban
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. nici macar nu apari pe gametracker la noi pe server.
 6. Dovada_LINK2 -> dovada ca nu flappy cel adevarat a facut asta, flap era conectat pe server cand a venit iar smecherul ala si ne-a banat pe toti ,inclusiv pe flap, zacusca si eu am luat ban si pe steam acum, genial :)) Flappy cel real = Flapp2231 .
 7. Nick : Gucci Adminul reclamat : [LGM]Flappy Motivul reclamatiei : Sunt curios daca ti-a intrat cineva pe pc (frate mai mic sau cine stie) de ti-a venit sa faci asa ceva, pe langa ca ai banat toti playerii de pe server inclusiv pe mine ca si admin faci reclama la alt server pe serverul la care tu esti admin ?Explica-te ca eu stiu ca nu esti asa batut in cap sa faci chestii de genul. Dovada : DOVADA_LINK Balu astept unban te rog, sper sa raspunzi cat mai repede : 89.123.250.116
 8. Ba muc, nu sari asa ca si eu am fost banat pe server ca si tine, ai primit ban de la flood cel mai probabil, eu am primit unban dupa ceva timp, sau mi-a dat poand unban nu mai tin minte exact, e sansa foarte mare sa fii in aceeasi situatie ca si mine, se rezolva :)) Oricum unban :)))
 9. Cat de greu poate fi sa citesti un regulament? Doamne 😂.
 10. Regulament necitit. Prea putine ore pe server.
 11. Poand ti-a servit fiecare argument pe tava, nu mai am ce zice :).
 12. Comportament prea ofensiv din partea lui Mdm Supreme,doar pentru ca avem admin nu inseamna ca ne uitam de sus la alti playeri, in schimb geo a procedat cu politete, adminul te-a rugat frumos sa schimbi nickul,l-ai refuzat, ti-a dat kick,ai revenit cu acelasi nick si l-ai lasat cu o singura alegere, sa iti dea ban.Insa mi se pare un ban dat degeaba. Nu mi se pare ok sa dam ban unui player "motherfucker" cand noi avem un admin cu numele "Ass-Nigga", bate cap in cap aici :)) .
×