Jump to content
Bine ai venit pe comunitatea MOSNEGII.RO

Lio[N]1905

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lio[N]1905 last won the day on January 7

Lio[N]1905 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Lio[N]1905

 • Birthday 05/19/2001

Recent Profile Visitors

214 profile views
 1. ACCEPTAT! pm cu nick si pw! T/C.
 2. Scuze ca ma bag, vreau doar sa inteleg de ce ai facut o "reclamatie" si nu o "cerere unban". Stiti macar care e diferenta intre RECLAMATIE si CERERE UNBAN? Ma scuz din nou ca m-am bagat, dar am vrut sa scriu ce gandesc.
 3. ACCEPTAT! PM CU PW SI NICK. T/C
 4. Aici voi posta jucatorii care sunt interzisi pe server:
 5. Managerii serverului PGL.MOSNEGII.RO, va pun la dispozitie in fiecare saptamana concursul Vip Time. Iata in ce consta si care sunt conditiile: concursul se va desfasura in fiecare sambata intre orele 20:00-21:00 Harta pe care veti juca va fi o harta de tip awp. La ora 21:00 primii 3 jucatori care au cele mai bune scoruri vor fi premiati cu VIP timp de o saptamana concursul este destinat jucatorilor care joaca corect [no cheats] nu vor participa cei care detin deja Vip premiile vor fi afisate pe forum si pe server, aveti 5 zile sa ne contactati pentru a intra in posesia premiului Pentru alte informatii va rugam sa contactati Staff-ul Pgl Mult Succes
 6. Salutare vad ca multi playeri de pe serverul nostru au o problema cu gasirea pozelor facute de adminii serverului. Va atasez un tutorial care trebuie urmat pentru a gasi pozele, acest tutorial se adreaseaza doar playerilor fara steam (NON STEAM). Pasul 1: Daca folositi Windows 7 sau Vista: MyComputer - Organize -> Folder and serch options ->View-> Show hidden files,folders,etc.(bifam optiunea asta)-> Apply-> Ok. Pasul 2: Daca folositi Windows 8.1 sau windows 10: Control Panel -> File Explorer Options -> Hidden files and folder -> Show hidden files,folders or drivers (bifam optiunea asta) -> Apply -> Ok. Pasul 2: Urmati aceasta "ruta": C:\Users\Your Name(Numele calculatorului)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files La Program Files gasiti folderu Counter-Strike/cstrike si acolo trebuie sa gasiti si pozele.
 7. Am observat ca uni admini sunt noi in aceasta treaba , am facut acest topic in scopul de ai ajuta . Bind-uri Pentru a nu va mai chinui sa scrieti amx_gag , kick , slay , slap etc...in consola , scrieti Exemplu : bind "z" "messagemode amx_kick" , bindurile vi le puneti cum doriti voi , si acum cand vreti sa dati kick , apasati doar tasta z , apoi o sa va apara sus in stanga amx_kick , scrieti nicku si aia e. Puteti scrie bind "u" "messagemode amx_chat" - Este chat-ul adminilor , playeri nu pot vedea ce vorbesc admini , apasati doar tasta u si scrieti mesajul , exact ca say-ul. Atentie ! Ne merge la comenzile la care trebuie adaugat si motiv . De exeplu pentru gag , nu merge , scrieti in consola amx_gag nick n\minute motiv . Alte exemple de bind-uri: bind p "messagemode amx_slay" bind l "messagemode amx_ssay" bind k "messagemode amx_csay" bind j "messagemode amx_ss" Comenzi Bun , o sa va scriu cateva comenzi esentiale , pentru a admina... amx_kick <nume> Da afara un jucator de pe server. amx_gag <nume> <minute> <motiv> Ii blocheaza chatul unui player timp de 10 minute sau chiar mai mult , depinde de adminu in cauza. amx_slay <nume> Omoara un jucator. amx_slap <nume> <demage> Nu il omoara doar ii da cateva "impulsuri" , daca nu scrieti decat amx_slap <nume> , demage-ul v-a fi de 0. amx_voteban <nume> Supune la vot daca un player primeste ban sau nu. amx_psay <nume> <mesaj> Trimite un mesaj privat unui player , adica "amx_psay Asu Salut !" si doar Asu il poate vedea . amx_tsay <culoare> <mesaj> Transmite un mesaj tuturor playerilor , in coltu din stanga jos ai ecranului . Daca nu scrieti nimic la culoare , o sa fie alba. amx_csay <culoare> <mesaj> Exact ca amx_tsay , numai ca textul apare sus in mijlocul ecranului . amx_say <mesaj> Apare in say un mesaj tutror playerilor. amx_ban <nume> <minute> <motiv> Da ban unui player pe un anumit termen de timp. amx_chat <mesaj> Aceasta este cea mai frumoasa , este pentru say-ul adminilor , adica doar adminu pot vedea , playeri nu. Am scris aici doar unele comenzile esentiale. Mai multe gasiti cu comanda amx_help Apropo , nu scrieti si semnele < >! Pentru unele nelamuriri contactati-ma sau intrebati un admin mai vechi!
 8. Nick: Nick-ul adminului reclamat: STEAM ON/OFF: Data si ora: Motiv reclamatie: Recomandari: Dovada:
 9. Ca cererea voastra de unban sa fie luata in considerare trebuie sa respecte urmatoarele cerinte : Titlul trebuie sa fie [Unban] Nume ; Dovezile trebuie sa fie neaparat PRINT IN CONSOLA ; In caz de postare ss le puneti pe https://imgur.com/!!! ____________________________________________________________________________________________________________________ Nick : Steam ID: IP : Data si ora: Adminul care te a banat: Descrierea scurta a ceea ce s-a intamplat : Dovada :
 10. Model Cerere Absenta / Activitate Redusa / Retragere : ---------------------------------------------------------------------- La REVENIRE va asteptam cu un Reply ; ----------------------------------------------------------------------- Nick : Grad : Absenta / Activitate redusa / Retragere : Perioada: Motiv : Alte precizari : Fiecare isi deschide topic separat ! Formatul datei de absenta va fi sub forma zz/ll/aaaa - zz/ll/aaaa ( 12/12/2017-20/12/2017) Daca perioada este mai mare de 30 de zile puteti face cerere retragere , cu gradul in pastrare
 11. Reguli: -Minim 10 ore pe server -Cunostiinta regulamentului Nick: STEAM ON/OFF: Ore jucate pe server (link gametracker obligatoriu): *Daca nu respectati modelul topicul dumneavoastra va fi inchis.
 12. Reguli: - Regulamentul serverului si al forumului trebuie citit inainte ( verificam la fiecare cerere ) - Varsta minim 15 ani. - Minim o saptamana vechime pe server si TeamSpeak - Minim 10 ore pe server - Steam ON prezinta avantaj - Activ TeamSpeak 3 Nick: Varsta: ID Steam: Poti ajuta serverul financiar? (da sau nu, alt raspuns poate anula cererea): Experienta Admin: Admin de (noapte/zi): Ore jucate pe server (link gametracker obligatoriu):
 13. Regulament Jucatori - PGL.MOSNEGII.RO 1. Nick-uri indecente -> Nick schimbat/Ban 120 min 2. Sunt INTERZISE codurile de toate tipurile -> Ban permanent 3. NU se fac cereri de admin, slot, nume rezervat pe server -> Kick 4. NU se fac reclamatii pe server -> Kick 5. NU aveti voie cu ping mai mare de 200 -> Kick automat 6. NU se injura pe server -> Gag/Kick/Ban 120 min 7. NU se ameninta pe server -> Kick/Ban 120min 8. NU sunt permise certurile pe server -> Kick/Ban 120 min 9. NU este permisa de niciun fel reclama la alte siteu-uri / servere -> Ban permanent 10. NU se comenteaza la deciziile adminilor decat pe forum. -> Kick 11. NU amenintati adminii, daca stii ca a gresit cu ceva un admin faci reclamatie fara sa il ameninti -> Ban 24 ore 12. Nu stresatii adminii cu schimbarea hartii sau teambalance, adminii vor stii cand e momentul -> Gag/Kick/Ban 10 Min 13. NU aveti voie sa abuzati de SUICIDE (Unded) & HE de ORC In Baza (CT & T) -> Slay/Kick/Ban 30 Min 13. Ai facut cerere pentru admin / slot ? ASTEAPTA PANA UN OWNER ADMIN VA LUA DECIZIE NU STRESA ADMINI. -> Ban 24 ore 14. Aveti obligatia de a prezenta test Wargods la cererea adminului -> Refuzul duce la Ban Permanent 15. Injuriile aduse staff-lui se vor pedepsi cu Ban Permanent 16. E FREE GAME, este permis atat RUSH cat si CAMP(exclus bomba) 17 RETRY este interzis si jucatori ce vor da retry vor primi ban 120 minute
 14. Regulament Admini - PGL.MOSNEGII.RO Respectati rang-urile superioare!!! In cazul unui abuz al unui rang superior il anuntati pe Police sau pe Lio[N]1905!!! 1. Pentru CODURI de orice fel (wallhack, ESP, speedhack, aimbot, scripts, etc...) -> Ban permanent 2. NU se incredinteaza adminul altei persoane -> Remove 3. Nu este permisa schimbarea hartii fara vot, iar votul se va da numai in ultimele 10 minute sau dupa 20 de runde. -> Suspend 2 zile 4. La vot veti da MINIM 2 HARTI, inainte sa dati la vot scrieti /harti in chat, nu puneti o harta care a mai fost inainte, sau nu aveti voi sa puneti doua mape de AWP. -> Suspend 2 zile 5. Daca un admin a dat la vot, nu te bagi peste el, este in primul rand lipsa de respect fata de admini si jucatori . ->Suspend 3 zile 6. Este INTERZIS abuzul comenzilor (amx_say ; amx_tsay ; amx_slap ; amx_slay...etc ) pentru a iesi in evidenta, aceste comenzi se folosesc doar pentru a anunta ceva in legatura cu serverul. -> Suspend o zi 7. Admini nu au voie sa se certe sau sa se jigneasca intre ei pe server. -> Suspend 1 saptamana 8. Atentie ! Este interzisa folosirea adminului in interes personal (abuz de admin, va credeti zei etc.) -> Acces sters 9. Inregistrarea adminului pe forum este obligatorie ! -> Acces sters 10. Adminii trebuie sa aiba grija de sv (fara lag, fara codati, fara spam, fara injuraturi..) pentru fiecare abatere vei fi pedepsit conform regulamentului. 11. Adminii trebuie sa respecte regulamentul si sa aibe un limbaj decent pentru ca trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori. -> Suspend 3 zile 12. Adminii trebuie sa fie activi pe forum -> Acces sters 13. Adminii care nu frecventeaza serverul minim o saptamana fara cerere au -> Acces sters 15. Adminii sunt obligati se dea gag/kick/ban 120 min celor ce injura ->Suspend 2 zile 16. Adminii sunt obligati sa respecte deciziile Managerilor si Fondatorului si nu au voie sa-i jigneasca ->Suspend 7 zile 17. Admini de grad inferior sunt obligati sa respecte deciziile adminilor cu grad superior. ->Suspend 3 zile 19. Adminii trebuie sa se ocupe de toate problemele care le are un jucator in legatura cu serverul -> Suspend 2 zile 20. Adminii trebuie sa verifice periodic timeleft si sa dea la vote inainte ca serverul sa apuce sa schimbe harta -> Suspend o zi 21. Adminii sunt obligati sa faca demo jucatorilor cu aim-> Suspend 3 zile 22. Adminul care foloseste comanda (amx_destroy, amx_fuckoff) va trebui sa dea explicatie pe forum -> Suspend 3 zile - REGULA SUSPENDATA 23. Adminul care da destroy ca doar crede ca e codat jucatorul -> Suspend 3 Zile - REGULA SUSPENDATA 24. Adminul care se joaca cu comenzile serverului -> Suspend 2 zile 25. NU Abuzati/Stresati/Deranjati OWNERUL pe server,TeamSpeak3 cat si pe Forum. -> Suspend 1 zile 26. Adminul care baneaza un jucator fara un motiv concret are -> Supend o zi 27. NU aveti voie sa schimbati harta pe timpul noptii..de la ora 01:00 pana a doua zi cand serverul incepe sa se populeze va rula de_dust2 ( dust_2x2/fy_snow cand sunt putini playeri ), cine da voturi si o schimba va primi suspend pana la 5 zile Adminii sunt raspunzatori de deciziile luate doar in fata celor din Staff! La trei abateri disciplinare adminul se sterge definitiv. Orice admin are obligatia de a respecta acest regulament si de a pedepsi jucatori conform regulamentului ! Nici un ADMIN nu are dreptul sa foloseasca nici un fel de comanda impotriva altui ADMIN ( exceptii : AFK, abuz al adminului, Fondator, Manager, Veteran ) In cazul in care un admin are suspiciuni asupra altui admin ii va face demo si il va posta pe forum rangurilor superioare. In cazul in care un admin incalca regulamentul, orice admin sau jucator poate face demo sau screenshot-uri si va posta pe forum la rubrica Reclamatii Admini. Nu amenintati adminii ca vor primi suspend, daca esti admin vei primi tu suspend 1 zi daca esti jucator citeste mai sus la regulamentul jucatorilor. * Info: Ati observat ca la majoritatea regulilor sunt puse cate 2-3 optiuni, exemplu: Slay/Kick/Ban nu va alegeti voi ce vreti de acolo veti da in ordinea in care sunt puse, pentru prima abatere slay, a2-a kick iar a 3-a ban. Pentru cerere admin, dupa ce ati citit lasa-ti un reply cu cuvintele de culoare verde!
×